pływający tył auta
Zwiń
X
-
Gość
pływający tył auta
Od jakiegoś czasu (wydaje mi się ze po zmianie kół z zimowych 17 na letnie 18) mam wrażenie jak by tył auta mi pływał. Jest to wyczuwalne przede wszystkim przy nieco szybszej jeździe i w momencie gdy jedno z tylnych kół wjedzie np w dziurę lub studzienke.
Przy normalnej jeździe na wprost nic nie ściąga, kierownica jest prosta, w łukach też wszystko.
Ktoś się spotkał z takim problemem?
-
jaki masz przebieg :?:
geometria była robiona :?:
jesteś ze Śląska :?:kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Gość
Tak jestem ze śląska okolice Bytomia.
Przebieg obecnie to troszkę ponad 26 tys km.
Geometria robiona jakiś rok temu przy zmianie sprężyn.
Komentarz
-
ojciec_,
GEOMETRIA KATOWICE Czesław Duda
podjedź i będziesz wiedział co i jak :!:
na 100% ogarną każdy problem
Czesław Duda
ul. Spółdzielczości 9/1
40-642 Katowice
32 202 78 70kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Gość
LUKI,
Dzięki za namiary, z ciekawości ile cenią sobie za sprawdzenie zbieżności, ustawienie zbieżności?
Komentarz
-
ojciec_, ostatnio za przód w G6 płaciłem 100zł
ale Ty będziesz robić przód i tył więc ciut więcej
ale poważnie warto i będziesz contentkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Gość
jestem umówiony na piątek na 14. Dam znać co i jak
[ Dodano: Wto 19 Maj, 15 18:17 ]
Dopiero dziś udało mi się zrobić zbieżność. Tył był rozjechany, po ustawieniu wszystkiego auto prowadzi się jak nowe.
Komentarz
Komentarz